Dvoudenní výukový seminář Intuitivní Tarot I

Datum a čas: 4. - 5.5.2018 - 8:45 - 17:00
Místo konání: Hotel Bouzov

Seminář je určen pro všechny, kteří chtějí lépe porozumět sami sobě a své intuici a používat karty jako pomocníka a rádce na své cestě. Ať už s kartami pracujete anebo jste se s nimi doposud nikdy nesetkali, můžete se semináře zúčastnit. Karty jsou pro mne balíček, který můžete mít s sebou kdekoliv, klidně si ho můžete vzít i na konec světa a nebudete se nikdy cítit sami.

Aby se nám co nejlépe pracovalo, obdržíte všichni stejný balíček karet, který Vám již zůstane. Potom se sami rozhodnete, jestli Vám vyhovuje nebo zda budete v budoucnu požívat jiný.

Během tohoto dvoudenního výukového semináře se nejdříve budeme soustředit na velkou arkánu. Většinou jí věnuji celý první den. Budeme se podrobně učit, co která karta znamená a necháme je na sebe postupně působit. Předvedu Vám, jak s kartami pracuji já. A ukážu Vám různé typy výkladů, abyste si mohli sami odpovědět na otázky ohledně vztahu, osoby či situace, kterou řešíte. Naučíte se používat i karty malé arkány a uděláme si několik zkušebních výkladů.

V průběhu semináře bude kromě krátkých přestávek na toaletu a malé občerstvení, také prostor na oběd. Mějte s sebou prosím dostatek vlastního pití.

Pro další informace a objednávky prosím kontaktujte telefonicky moji asistentku Danku Záchovou na čísle: 603 534 558.

Těším se na Vás, Jaroslava Vymětalová

Zpět na seznam akcí